Prosjekt GB 5: Motorene ferdig revidert.

Prosjektgruppen besøkte verkstedet hos Gera Verkehrsbetriebe 20.12 for å inspisere de fire reviderte banemotorene til GB 5. Sporveisverkstedet har gjort en utmerket og god fagmessig jobb. Det følger med dokumentasjon på hva de har gjort, og måleverdier etc.

Foto: Tore Korsnes 20.12.13

Foto: Tore Korsnes 20.12.13

Verkstedet i Gera reviderer og vedlikeholder sine egne driftsvogner, men har i tillegg spesialisert seg på å ta oppdrag med revisjon av museumsvogner. Til høyre en vogn fra Heidelberg; en av flere vogner som er inne til revisjon og restaurering. (Foto: Jon Egil Kvernrød),

Verkstedet i Gera reviderer og vedlikeholder sine egne driftsvogner, men har i tillegg spesialisert seg på å ta oppdrag med revisjon av museumsvogner. Til høyre en vogn fra Heidelberg; en av flere vogner som er inne til revisjon og restaurering. (Foto: Jon Egil Kvernrød),