Fotosession

Byens nest eldste trikk ble fotografert etter alle kunstens regler forrige lørdag.

Lørdag 29. september var det mange førere og passasjerer som sperret opp øynene på Munkvoll. Byens nest eldste trikk, nr. 21 fra 1914, sto ute i godværet og ble fotografert etter alle kunstens regler, med folk i gamle kostymer. Det var Norsk Fotofagskole som hadde en oppgave. Et par av bildene ser du her. Museumstrikkene kan brukes til slikt også. Ja, uansett epoke i forrige århundre det dreier seg om, kan den gjenskapes ved den vognparken vi rår over, i bilder eller filmopptak.

Bilde fra fotosession av Norsk Fotofagskole på trikk nr. 21. (Fotograf: Karoline Pettersen)

Bilde fra fotosession av Norsk Fotofagskole på trikk nr. 21. (Fotograf: Karoline Pettersen)

Bilde fra fotosession av Norsk Fotofagskole på trikk nr. 21. (Fotograf: Karoline Pettersen)

Bilde fra fotosession av Norsk Fotofagskole på trikk nr. 21. (Fotograf: Karoline Pettersen)