Fylkesordførere på tur med Turtrikken

Det er Turtrikken som kjører charterturene med museumstrikkene, men de leies ut av SHF som også eier 55 prosent av selskapet, så en gang i blant tar vi med stoff om charterturer også. 23. august hadde Sør-Trøndelag fylkeskommune chartret vogn fra St. Olavs gate til Lian. Passasjerene var intet mindre enn landets fylkesordførere.

De fikk en orientering om nr. 71, «Leopold», denne merkelige belgiske hengeren som ble innkjøpt brukt i 1956, og om Nils Bøckman og banens historie. To kelnere sørget for drikke, mens vognen rolig og elegant satte seg i bevegelse. Etter en fin tur kom selskapet til Lian og mannskapene fikk ros for en hyggelig og behagelig tur. Nok en fjær i hatten for Turtrikkens chartervirksomhet.

Glade fylkesordførere på tur med Turtrikken til Lian. (Fotograf: Rune Kjenstad)

Glade fylkesordførere på tur med Turtrikken til Lian. (Foto: Rune Kjenstad)